1 Year Anniversary Our Relationship

Assalammualaikum kepada semua rakan , follower and my lovely person. Hello my supergigirl , hello ironwomen , hello maksu abby , hello sayang hee tahu kan hari apa yang baby nak sangat capai and tunggu tunggukan . 15 October 2012 yeahh dah setahun kita bersama kan sayang .

Baby !!!! hee baby ingat tak lagi apa yang terjadi atau kenangan dalam satu tahun kita bersama ? Petang tadi baby ada cakap kalau lelaki tegur perempuan perempuan akan suka atau gembira sama macam baby kan . Then bie cakap macam excited ke ? Baby cakap itu perempuan gedik je nak excited sume kalau lelaki tegur . Haa baby ingat lagi tak first time kita terserempak and Nad jerit / cakap "Eh itu Azma" then baby pandang pandang . Balik je bie tegur baby then baby masa tu baby ada cakap kat bie "Wei Nad dia tegur aku" then macam nak jerit je kan hee maknanya baby pun gediklah hehe tape tape kan kita pernah janji dulu kasih sayang semuanya bie / baby hanya untuk kita je and baby manja and gedik pun hanya untuk bie je kan hee sayang baby ... Hampir sebulan lepas tu pada 5 December 2011 kita jumpa kat lombong masa tu baby dengan kawan kawan baby kan mula mula bie kasi baby satu beg yang BESAR yang ada benda pusing pusing tu hee masa tu baby naik fixie then bie kasi beg tu kat area rumah mana tah baby masa tu happy and terkejut sangat nampak senyuman baby tu then baby kasi bie balik suruh bie bawak beg tu sebab berat . Sampai je rumah Nad hmm Nad tengok tengok isi beg tu tapi tak apalah dia hanya tahu benda keychain tu je and dia cakap ada buku form 4 hahaha sebenarnya buku resipi masakan yela kan baby suka masak masa bie dengar baby cerita bie dah gelak dah . Malam tu bie main gitar kat baby lagu Happy Birthday bie ingat lagi masa tu credit kat number maxis ada RM200+ hehe . Baby suka then baby suruh bie main lagi pagi tu rasanya baby record kot hehe . Pukul 12 je baby bukak beg tu then baby jerit jerit tengok hadiah sume haha lebih lebih lagi lukisan tu . Tahu tak lukisan yang bie lukis tu mak ada tengok hee okay kembali balik ke topic . Masa bie nak pergi Melaka dengan Adib kita ada jumpa and baby pakai tundung yang bie bagi hmm seronok bie tengok masa tu bie demam lepas balik lost world kan then masa dalam train IPOH-SEREMBAM baby hantar mms gambar baby pakai tudung tu hmm rindu masa tu kalau Adib kat sebelah bie masa tu baby dah cubit cubit dah pipi baby haaa . Semalam bie ajar baby math and bie cakap kalau betul bie kasi sekeping sekeping kertas buat puzzle haa then bie tanya warna apa kalau pandang belah kiri yang terdekat then Nad ckp warna purple kot baby cakap warna kuning yeahh betul pandai baby meneka warna warna apatah lagi warna setiap orang pakai selalu kan hahaha shhhhh rahsia . Harap baby suka hadiah yang sebenarnya kan . Semua gambar tu kenangan kita selama setahun tapi ada lagi bie tak letak hmm maaf apa apa pun bie tanak cerita lagi banyak sangat kenangan manis kita selama ni . Bie akan jaga hubungan kita sampai ke akhir hayat kan baby nak kahwin dengan bie hee okay bie akan cuba buat apa yang baby suruh . Baby nak bie sentiasa ada dengan baby kan ? Okay bie akan cuba lakukan .

Okay cerita pasal hari jadi baby tahun ni bie nak buat sesuatu yang tak akan buat baby lupa tapi bie kena pinjam /pertolongan dari flower girls TCS lah atau bahasa jermannya kawan baby hee bie nak buat sesuatu yang boleh buat baby gembira dan memenatkan pada akhirnya haaa .... itu rahsia petunjuknya ada huruf "Y" hee petang tadi bie dah mintak izin kat baby kan tapi kalau nak baby ada pun tape tapi kena duduk jauh haaa yela nanti baby dengar tak syoklah baby dah tahu sume lagipun bie tanak baby nanti fikir bukan bukan pulak . Baby bie sayang baby seorang je . Malam ni bie nak nyanyikan lagu untuk baby sebelum kita tidur tapi tak ada gitarlah hanya suara je hee